Vuurbol meldingen

22 jan 2018 - 22 feb 2018
Verslagen gevonden: 1369  tijdens de laatste 30 dagen  Pagina 1 / 28
ID UT Datum & Tijd Lokale Datum & Tijd Land Stad Staat Duur Magn. D.Geluid C.Geluid Frag. Waarnemer Niveau ervaring
Gebeurtenis 688-2018
688a 21/02/2018 00:15 UT 20/02/2018 19:15 EST US Nashua Massachusetts ≈1,5s -8 - - - Chuck D 4
Gebeurtenis 687-2018
687a 20/02/2018 23:15 UT 20/02/2018 18:15 EST US Monsey NY <1s -9 - - - Joseph M 1
687b 20/02/2018 23:20 UT 20/02/2018 18:20 EST US Oxford PA ≈1,5s 0 - - - Hawkkey D 5
687c 20/02/2018 23:21 UT 20/02/2018 18:21 EST US Taunton MA ≈1,5s -13 - - - Scott M 3
687d 20/02/2018 23:20 UT 20/02/2018 18:20 EST US Framingham MA ≈3,5s 0 - - - Julia F 2
687e 21/02/2018 00:18 UT 20/02/2018 19:18 EST US Boston Massachusetts ≈3,5s -12 - - Charlie N 2
Gebeurtenis 686-2018
686a 20/02/2018 18:06 UT 20/02/2018 19:06 CET FR Sérézin-de-la-Tour Auvergne-Rhône-Alpes ≈3,5s 0 - - ? Thierry C 2
Gebeurtenis 685-2018
685a 20/02/2018 17:57 UT 21/02/2018 01:57 8 tijdszones SG Singapore ≈1,5s -6 - - - Ah T 2
Gebeurtenis 684-2018
684a 20/02/2018 12:25 UT 20/02/2018 04:25 PST US Pacific WA ≈3,5s -4 - - - Leonard E 1
684b 20/02/2018 12:30 UT 20/02/2018 04:30 PST US Puyallup WA ≈3,5s -11 - - Dave F 3
Gebeurtenis 683-2018
683a 20/02/2018 07:33 UT 19/02/2018 23:33 PST US Dayton NV ≈1,5s -16 - - - Bruce K 4
Gebeurtenis 682-2018
682a 20/02/2018 05:45 UT 20/02/2018 00:45 EST US GA ≈1,5s -5 - - - Rebekah H 3
682b 20/02/2018 05:45 UT 20/02/2018 00:45 EST US Lutz FL ≈1,5s 0 - - - JD L 2
682c 20/02/2018 05:52 UT 20/02/2018 00:52 EST US Lakeland FL ≈3,5s -4 - - - Joseph G 4
682d 20/02/2018 05:54 UT 20/02/2018 00:54 EST US Windermere FL ≈3,5s -20 - - ? Chris S 2
682e 20/02/2018 06:02 UT 20/02/2018 01:02 EST US Jacksonville FL ≈3,5s -12 - - - Michael P 3
Gebeurtenis 681-2018
681a 20/02/2018 04:00 UT 19/02/2018 22:00 CST US Crossville TN ≈3,5s -13 - - - Shaleigh H 1
681b 20/02/2018 04:05 UT 19/02/2018 22:05 CST US Forest MS ≈1,5s -14 - - - Roy A 3
Gebeurtenis 680-2018
680a 20/02/2018 02:09 UT 19/02/2018 18:09 PST US Sweet Home OR ≈3,5s -20 - - ? L W 4
Gebeurtenis 679-2018
679a 18/02/2018 00:18 UT 18/02/2018 01:18 CET FR Nyons Auvergne-Rhône-Alpes ≈3,5s 0 - - - Rudolf K 2
Gebeurtenis 678-2018
678a 20/02/2018 03:37 UT 19/02/2018 22:37 EST US Deltona FL ≈3,5s -12 ? ? - Elizabeth C 3
Gebeurtenis 677-2018
677a 20/02/2018 02:45 UT 19/02/2018 21:45 EST US Knoxville TN ≈3,5s -12 ? ? - Megan M 1
677aa 20/02/2018 02:57 UT 19/02/2018 21:57 EST US McDonald TN ≈7,5s -16 ? ? - Jennifer H 1
677ab 20/02/2018 02:58 UT 19/02/2018 21:58 EST US Columbia SC ? -13 - - - Hale S 2
677ac 20/02/2018 02:58 UT 19/02/2018 21:58 EST US Andrews NC ≈1,5s -21 - - ? David W 2
677ad 20/02/2018 02:59 UT 19/02/2018 21:59 EST US Orangeburg SC ≈1,5s -10 - - - ELIZABETH A 3
677ae 20/02/2018 03:00 UT 19/02/2018 22:00 EST US White Pine TN ≈3,5s -14 - - - Denise G 2
677af 20/02/2018 03:00 UT 19/02/2018 21:00 CST US Dickson TN ≈3,5s -10 - - - Alicia W 3
677ag 20/02/2018 03:05 UT 19/02/2018 21:05 CST US Lebanon TN ≈3,5s -7 - - - Allen H 1
677ah 20/02/2018 03:05 UT 19/02/2018 22:05 EST US Soddy-Daisy TN ≈3,5s 0 - - - Kelly G 3
677ai 20/02/2018 03:50 UT 19/02/2018 22:50 EST US Augusta GA ≈7,5s -9 - - - DANIEL W 3
677aj 20/02/2018 02:55 UT 19/02/2018 21:55 EST US Mars Hill NC ≈7,5s -21 ? - - Lucretia D 4
677ak 20/02/2018 03:15 UT 19/02/2018 21:15 CST US Boaz AL ≈3,5s -24 - - - Jon L 1
677al 20/02/2018 03:00 UT 19/02/2018 22:00 EST US Johnson City TN ≈3,5s -11 - - - Larry M 3
677am 20/02/2018 02:55 UT 19/02/2018 21:55 EST US New Bern North Carolina ≈3,5s -19 - - - Brad W 3
677an 20/02/2018 02:55 UT 19/02/2018 21:55 EST US McDonough GA ≈7,5s -12 - - - Dan D 1
677ao 20/02/2018 03:00 UT 19/02/2018 21:00 CST US Mooresville AL ≈1,5s -5 - - ? Michelle P 1
677ap 20/02/2018 03:00 UT 19/02/2018 22:00 EST US Erwin TN ≈3,5s -21 - - - Miranda M 1
677aq 20/02/2018 03:00 UT 19/02/2018 22:00 EST US Sevierville TN ≈3,5s -14 - - - Jarrett K 1
677c 20/02/2018 02:56 UT 19/02/2018 21:56 EST US Ooltewah TN ≈1,5s -13 - - - John R 2
677d 20/02/2018 02:59 UT 19/02/2018 20:59 CST US Pleasant Grove AL ≈3,5s -14 - - - Michael G 1
677e 20/02/2018 03:02 UT 19/02/2018 22:02 EST US Knoxville TN ≈1,5s -20 ? ? ? Stephen L 1
677f 20/02/2018 03:00 UT 19/02/2018 22:00 EST US Maggie Valley NC ≈1,5s -15 - - - Steve W 1
677g 20/02/2018 03:01 UT 19/02/2018 22:01 EST US Frakes KY ≈3,5s -13 - - - Bree B 1
677h 20/02/2018 03:00 UT 19/02/2018 21:00 CST US New Market AL ≈3,5s 0 - - - Teresa L 1
677i 20/02/2018 02:58 UT 19/02/2018 21:58 EST US Marshall NC ≈1,5s -10 - - - Jeff O 1
677j 20/02/2018 02:55 UT 19/02/2018 21:55 EST US Statesboro GA ≈3,5s 0 - - - Dwain B 2
677k 20/02/2018 02:57 UT 19/02/2018 21:57 EST US Chattanooga TN ≈3,5s -8 - - ? Ginnie P 3
677l 20/02/2018 03:00 UT 19/02/2018 21:00 CST US Crossville TN ≈1,5s -16 - - ? Brian H 1
677m 20/02/2018 02:57 UT 19/02/2018 21:57 EST US Johnson City TN ≈7,5s -9 - - - Josh E 2